glas

Glas

Duste is specialist in glas

Nieuwbouw, restauratie of renovatie; wij zijn als professioneel glasbedrijf bekend met vrijwel alle vormen en typen glas. Glas is een prachtig materiaal dat door hedendaagse architecten, aannemers en interieurexperts op tal van manieren gebruikt wordt. De keuzes en de mogelijkheden zijn legio en afhankelijk van kleur, veiligheidseisen, brandwerendheid en dikte. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag.

Passend glas

Of het nu gaat om figuur- of matglas, isolerend, zonwerend, geluidswerend of brandwerend glas, wij leveren en plaatsen het glas vakkundig. De keuze is zo groot dat er voor iedere toepassing passend glas beschikbaar is. En natuurlijk leveren wij daarbij tevens de noodzakelijke toebehoren zoals ventilatieroosters en desgewenst,screens, rolluiken of zonneschermen uit de Luxaflex Outdoor collectie.

Isolatieglas

We besteden veel aandacht aan een gezond binnenklimaat. Daarbij past een keuze voor warmte-isolerend glas. Hiermee houdt u de koude buiten en bespaart u bovendien flink op uw energierekening. Eén vierkante meter isolatieglas bijvoorbeeld reduceert het jaarlijkse gasverbruik van een gemiddeld gezin met maar liefst 30 m3. Tel uit uw winst!

Glas in huis

Glas bewijst in iedere ruimte van uw huis zijn veelzijdigheid. Is uw koelkastplaat kapot of is een ruit gebroken? Wij leveren u snel het glas om de schade te herstellen. Met spiegelglas kunt u in uw interieur verrassende effecten creëren. Wij maken spiegels geheel op maat en met of zonder facet. Ook glazen (douche) deuren leveren wij graag. Ze staan garant voor een moderne uitstraling en zorgen voor een ruimtelijk effect. Zelfs in uw keuken toont glas zijn kracht. Glazen achterwanden bijvoorbeeld zijn niet alleen fraai maar, door het ontbreken van vuilgevoelige voegen, ook zeer gebruiksvriendelijk en hygiënisch. Deze glazen achterwanden kunnen wij voor u uitvoeren in helder glas, spiegelglas, draadglas en zelfs glas met een kleurtje! Met een speciale coating kunnen we er zelfs voor zorgen dat u geen last heeft ontsierende kalkaanslag.

Meer informatie

Natuurlijk informeren wij graag over de mogelijkheden. Hebt u vragen of opmerkingen of wilt u een offerte ontvangen, neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

glaszetten
glas
installeren glas