schilderwerk

Schilderwerken

Duste; voor schilderwerk dat gezien mag worden

Duste is een erkend schilders- en afwerkingsbedrijf in West Zeeuws-Vlaanderen. Onze medewerkers zijn dagelijks aan de slag bij particuliere en zakelijke opdrachtgevers. We zijn graag uw partner voor professioneel binnen- en buitenschilderwerk maar ook voor glaswerk, spuitwerk en behang- en sierpleisterwerk. Daarnaast hebben wij alle kennis en ervaring in huis om buitengevels vakkundig te verfraaien.

vimeo-video-thumbnail

Professioneel schildersbedrijf

Veelzijdigheid, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn belangrijke kernwaarden binnen ons bedrijf. Ze zijn medebepalend voor ons succes. Voor het onderhoud van uw vastgoed combineren wij ambachtelijk vakmanschap met moderne technieken en materialen. Daarbij houden we rekening met de eisen die de aan ons gesteld worden, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en milieu. We leveren hoogstaande en duurzame kwaliteit, of dit nu een eenmalige (particuliere) opdracht betreft of het planmatige onderhoud voor projectontwikkelaars of woningbouwverenigingen.

vimeo-video-thumbnail

Uiteenlopende opdrachtgevers

We werken voor diverse opdrachtgevers, uiteenlopend van particulieren tot bedrijfsleven, overheid, projectontwikkelaars, aannemers, instellingen en industrie. In al hun verscheidenheid hebben deze opdrachtgevers één ding gemeen: de eis van kwalitatief maatwerk. Naast een perfecte uitvoering, speelt ook de advisering een belangrijke rol in ons werk. Onze kleur- en materiaaladviezen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring. Hierdoor is de kwaliteit van ons schilderwerk hoog en blijven de onderhoudskosten laag.

Meer informatie

Natuurlijk informeren wij u graag over de mogelijkheden. Hebt u vragen of opmerkingen of wilt u een offerte ontvangen voor schilderwerk of onderhoud, neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

schilderwerk Sluis

Duste schilderwerken; met kwast of verfspuit,
van deur tot zwembad!