Verf en Wonen

Verf en Wonen

Duste heeft alles voor uw interieur

Een uitgebreide wooncollectie, volop wooninspiratie en vakbekwaam advies van mensen uit de praktijk; in onze winkel vindt u alles wat u van een interieurwinkel mag verwachten. Onze sfeervolle speciaalzaak biedt u een uitgebreide keuze aan interieurmogelijkheden.

Topkwaliteit verf

Uniek is onze uitgebreide collectie kwalitatief hoogstaande, professionele verf van Sikkens, Sigma, Trimetal en Wijzonol. Wij hebben een uitgebreide kleurenwand met meer dan honderd kleurstalen. Het kiezen van de juiste kleur wordt zo wel heel erg gemakkelijk.En om uw keuze extra eenvoudig te maken, zijn onze verfprijzen verrassend laag. Natuurlijk zijn er veel verschillende verfproducten,elk met specifieke eigenschappen. Wij adviseren u graag. Loop vrijblijvend even binnen en profiteer zo van de jarenlange kennis en ervaring in ons schildersbedrijf.

Sfeervol wonen en werken

De keuze in onze winkel is ruim. Bovendien wisselt deze regelmatig. Naast verf kunt u bij ons terecht voor behang, houten vloeren, laminaat- en pvc-vloeren, vloerbedekking en zelfs gietvloeren. Ook linoleum en marmoleum behoren tot de mogelijkheden. Een even sterke keuze bieden we u op het gebied van raamdecoratie. Naast de fraaie en vertrouwde collectie van Luxaflex voor binnen en Luxaflex Outdoor voor buiten, vindt u in onze winkel eenfraai stoffencollectie met veel variatie in kleur, dessin en ophangsystemen. Gordijnen, vouw-of rolgordijnen, van onder andere B&C, Luxaflex en ons eigen huismerk maken wenauwkeurig op maat. Ook het ophangen of plaatsen is geen probleem. Hiervoor beschikken we over een eigen montageservice. En hebt u hulp nodig bij de keuze van kleuren, materiaal of systemen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met uw woonwensen mee.

Luxaflex Outdoor

In de Luxaflex Outdoor collectie vindt u zonwering, terrasoverkapping, markiezen, screens en buitenjaloezieën. Luxaflex Outdoor combineert kwaliteit met effectiviteit. Niet voor niets is Luxaflex al jaren trendsetter op het gebied van raambekleding en zonwering. Wij hebben een ruim assortiment en adviseren graag welke keuze het beste bij uw wensen aansluit. Daarbij verzorgen we het hele traject, vanaf het meten tot de plaatsing en het onderhoud. Kom eens binnen, we informeren u graag.

Wonen luxaflex
Duste winkel
verf interieur